fbpx
ΧΙΩΤΗΣ ΕΠΙΠΛΟ
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

allaxte ti diakosmisi


Δε χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να ομορφύνετε και να ανανεώσετε τον χώρο σας. Μικρές και εύκολες λύσεις θα αλλάξουν το χώρο σας και θα σας ενθουσιάσουν.

 

Μαξιλάρια

Δοκιμάστε μαξιλάρια στο σπίτι σας. Κάθε φορά που θα βάζετε καινούργια διακοσμητικά μαξιλάρια, αμέσως αλλάζει ο καναπές ή η καρέκλα όπου έχουν τοποθετηθεί. Υπάρχουν πολλές επιλογές: Απλό, λουλουδένιο ή με γούνα (όχι φυσική βέβαια!). Η επιλογή είναι στο χέρι σας και ανάλογα με την αισθητική σας και τα υπόλοιπα αντικείμενα που έχετε στον χώρο σας.

Κουτιά αποθήκευσης

Μην έχετε πεταμένα εδώ και εκεί τα πράγματά σας. Στην αγορά, αν τυχόν δεν το έχετε δει, υπάρχουν κουτιά αποθήκευσης που μερικά από αυτά αποτελούν έργα τέχνης και ακόμη και άδεια θα θέλετε να τα προσθέσετε στο χώρο σας.

Κεριά

Σε μία ανανέωση σημαντικό ρόλο παίζουν και τα κεριά. Ανάβοντάς τα, κατευθείαν το σπίτι δείχνει ζεστό, αποκτά αισθησιασμό και αποδίδει αίσθηση χαλάρωσης. Δε χρειάζεται πλέον να τα ανάβετε όταν έρχεται ο αγαπημένος/η σας ή όταν επιλέγετε να κάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο, αλλά και όταν βρίσκεστε στο δωμάτιο και βλέπετε την αγαπημένη σας σειρά ή όταν ακούτε μουσική. Επιλέξτε ανάμεσα στις δεκάδες μυρωδιές που υπάρχουν στην αγορά και αφεθείτε στη μαγεία τους.

Κηροπήγια

Αν τα κεριά αλλάζουν το χώρο σας, φανταστείτε τι δουλειά κάνουν τα κηροπήγια! Χαμηλά, ψηλά, πολύχρωμα, μονόχρωμα, η γκάμα είναι μεγάλη και οι επιλογές οικονομικές!

Βάζα

Πετάξτε τα κλασσικά διάφανα βάζα και διαλέξτε ιδιαίτερα, χαμηλά και βάλετε από διακοσμητικά λουλούδια μέχρι ποτ πουρί και χρωματιστή άμμο – μικρά γυαλάκια.

Κουρτίνες

Η αλλαγή των κουρτινών μπορεί να αλλάξει κατευθείαν το χώρο σας.Ιδιαίτερα όταν βρισκόμαστε στον χειμώνα μπορείτε να βάλετε σκουρόχρωμες κουρτίνες που θα χαρίσουν ζεστασιά στο διαμέρισμά σας.

Ριχτάρια

Τα ριχτάρια μπορούν να δώσουν νέα πνοή στα έπιπλα του σπιτιού σας. Αν δεν έχετε χρήματα να αλλάξετε την παλιά σας πολυθρόνα ή τον καναπέ σας, αγοράστε ένα ριχτάρι στο κατάλληλο μέγεθος και αμέσως θα αλλάξει!

 
Εγγραφείτε στο Newsletter μας!
Μάθετε τα νέα και τις προσφορές μας.
Υποσχόμαστε να μην ενοχλήσουμε πολύ ;)
E-Mail:

  Δέχομαι να λαμβάνω newsletters. Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης και τη Δήλωση Απορρήτου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΚΘΕΣΗ ( ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ):
Λεωφ. Ηλιουπόλεως 108 & Ίμβρου 22,
Δάφνη Τ.Κ.: 172 37

( Διαθέτουμε θέση parking επί της οδού: Ίμβρου 22, παράπλευρα από την είσοδο του καταστήματος )

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ - SHOWROOM ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ:
Ράχη Λάκα, Οινόφυτα, Βοιωτία
Τ.Κ.: 320 11

Ε-Mail:
info@epiplo-in.gr

Τηλέφωνα:
Σταθερό: 211 40 90 152
Κινητό:    693 91 95 346


Όλες οι τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. 
Συμπεριλαμβάνονται επίσης τα έξοδα μεταφοράς και συναρμολόγησης πλην πολύ ειδικών περιπτώσεων όπου υπάρχει μία ελάχιστη χρέωση.